+45 99 89 88 87 skiold@skiold.com

Grundet det hurtige og effektive arbejde fra vores teknikeres side med implementering af sohistorik og slagteridata, har vi også haft tid til at arbejde på overskueligheden. Det har hele tiden været vores målsætning,, at give jer et nemt og overskueligt driftsoptimeringsprogram, og det vil vi selvfølgelig stå ved. Derfor er det nu ikke længere muligt for jer, at se de moduler som ikke er nødvendige for jer. Dette håber vi vil resultere i et produkt, der bliver endnu mere overskueligt og øger effektiviteten.  

Også flytning af dyr i forbindelse med fravænning har været en tidsrøver. Derfor har vi lyttet til jer og arbejder lige nu på, at når man laver en fravænning, flyttes søerne automatisk til løbeafdelingen og klimagrisene til klimastalden, hvis man oprettet sådan én på ejendommen. Sælger man sine grise til 7kgs direkte fra farestalden bliver de fravænnede grise registreret som solgte i systemet. Samtidig med at spare en registrering og dermed tid, skulle dette også minimere risikoen for fejl, idet man ikke kan fravænne et antal smågrise og sætte et andet antal ind i klimastalden eller sælge dem.

Som du sikkert har set, hvis du følger os på Facebook, har slagtesvineproducent Lars Odgaard fra Thisted øget effektiviteten i sine svinestalde yderligere ved at købe QR-koder til hver enkelt sti. Ifølge Lars Odgaard har QR-koderne sparet ham yderligere 8 sekunder pr. registrering i forhold til bare at bruge FARMlog uden QR koder. Det kræver ikke de helt store matematiske evner at regne ud, at FARMlog Svin og QR koderne hurtigt kan tjene sig selv hjem. Se hele videoen med Lars Odgaard og hør mere om alle fordelene ved FARMlog Svin direkte fra staldgangen.

En yderligere fordel ved QR-koderne er, at der udover lokation også trykkes ejendommens navn eller CHR-nummer på efter jeres ønske, for at minimere risikoen for fejl yderligere.

Tilmeld dig SKIOLDs nyhedsbrev
Nej tak
Tak for din tilmelding. Du skal bekræfte din e-mailadresse, før vi kan sende dig nyhedsbrevet. Tjek din e-mail, og følg vejledningen.
Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre og vil aldrig blive delt.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup