+45 99 89 88 87 skiold@skiold.com

Som nævnt i nyhedsbrevet fra december har vi nu fundet det, vi mener, er den rigtige løsning til konvertering af data fra andre driftsoptimeringsprogrammer til FARMlog Svin. Vi er nu nået dertil, hvor vi skal afprøve vores teori i praksis. Vi har fundet et par sobesætninger, som har indvilliget i at være med til at afprøve denne teori i praksis. Vi håber, det viser sig, at det fungerer som håbet, så vi inden længde kan tilbyde alle vore kunder denne service. Også på slagterinoteringssiden er der sket fremskridt. Vores teknikere har haft møde med teknikerne fra både Danish Crown og Tican, og det ser ud til at være småting, der skal justeres til, inden slagteriafregningerne kan implementeres i E-kontrollen for slagtesvin i FARMlog Svin. Også her skal vores teori afprøves i praksis inden vi kan tilbyde alle vore kunder denne service, og derfor har vi endnu en gang brug for jeres hjælp. Leverer du derfor grise til enten Tican eller Danish Crown, og har lyst til at bidrage til implementeringen af slagterinoteringer i FARMlog Svin, send da en mail til kontakt@skovbjerg-as.dk, hvor du skriver navn, adresse, CHR-nummer, samt hvilket slagteri du leverer til så kontakter vi dig, når vi er klar til at afprøve overførslen.

Hvad er der sket siden sidst?

Som en del af jer sikkert allerede har opdaget, er der blevet sendt en ny version af app’en ud i januar. Udover rettelser af nogle småfejl, har den nye opdatering også betydet, at det nu er muligt at flytte en behandling fra én lokation til anden, uden at færdiggøre den et sted og starte den op et andet. Dette er især praktisk, hvis en gris flyttes til sygesti undervejs i en behandling, eller hvis man vil sende en hel sti på nær enkelte dyr til slagteriet.

Også på www.farmlogsvin.dk er der sket noget siden sidst. Der er bl.a. kommet muligheden for at følge med i, hvor godt du udnytter de enkelte stalde, filtrere for fremtidige sohændelser og registrere foderforbruget.

Staldudnyttelsen fås ved at indtaste kapaciteten af de enkelte sektioner under ”staldindhold”, hvorefter systemet automatisk beregner enten på sektions- eller staldniveau, hvor stor en procentdel af din stald du udnytter.

Fremtidige sohændelser skal gøre det endnu nemmere for jer soproducenter at være på forkant med at få printet sokort, inden søerne flyttes til farestalden. Filtreres der efter forventede farringer og datointervallet f.eks. ændres til de næste 14 dage er det muligt at printe alle sokortene til søer med forventede farringer inden for denne tidsperiode, så de er klar til at blive hængt op når søerne er kommet på plads.

For at lave E-kontrol er det også vigtigt at kende sit foderforbrug i perioden man laver E-kontrol over. På hjemmesiden er der nu kommet et modul, der hedder ”Foder på lager”. I dette modul er det muligt at registrere de fodertyper man bruger, uanset om man er hjemmeblander eller køber færdigfoder, og indtaste energiindholdet af fodertyperne. Derudover er det selvfølgeligt muligt at regulere mængden, når der kommer nye forsyninger hjem samt indtaste forbruget i en given periode.

Tilmeld dig SKIOLDs nyhedsbrev
Nej tak
Tak for din tilmelding. Du skal bekræfte din e-mailadresse, før vi kan sende dig nyhedsbrevet. Tjek din e-mail, og følg vejledningen.
Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre og vil aldrig blive delt.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup