+45 99 89 88 87 skiold@skiold.com

Så er vi nået frem til årets sidste nyhedsbrev fra FARMlog Svin. Det har været et hæsblæsende år, og vi synes selv, at vi er nået langt i løbet af året, siden Margit Skovbjerg tilbage i januar 2016 væbnet med nysgerrighed og notesblok besøgte de første svineproducenter for at lære, hvordan man passer grise. Herefter er der fulgt et kæmpe arbejde med design, programmering, test af program på staldgangen hos udvalgte svineproducenter og tilretning inden release på det danske marked. Siden vi begyndte at oprette de første svineproducenter tilbage i oktober, er det gået stærkt, tilbagemeldingerne har været positive. Vi ser frem til endnu et år med masser af fart over feltet og videreudvikling af FARMlog Svin på baggrund af jeres ønsker og behov, så vi kan levere et endnu bedre produkt.

Til sidst vil vi ønske jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår!

Vi arbejder benhårdt på at opfylde jeres ønsker.

Vi arbejder stadig på højtryk, og især to ting har været gengangere, når vi har snakket med jer kunder om, hvad programmet mangler, og det er for sobesætningernes vedkommende indlæsning af sodata fra andre managementprogrammer og for slagtesvineproducenter har ønsket om implementering af slagterinoteringer stået højt på listen.

Indlæsning af sodata fra tidligere anvendte programmer har været en hård nød at knække. Vi har haft rigtige mange forslag på bordet både fra jer kunder, men også internt fra firmaet og en del af dem har vi desværre været nødt til at feje af bordet igen, da det ikke var den rigtige løsning. Status er lige nu, at vi har udpeget en løsning som umiddelbart virker til at være den rigtige, så den arbejder vi videre på. Det skal nok lykkedes. Vi kan desværre ikke sætte en præcis dato på, hvornår det bliver muligt for jer at få sohistorik i FARMlog Svin, men I skal vide at det ligger højt på vores arbejdsliste, og det bliver det ved med til indtil problemet er løst.

Med hensyn til implementering af slagteridata kan vi oplyse, at vi allerede har haft møde med Tican og møde med Danish Crown er allerede aftalt til at løbe af staben inden jul. Den hurtige respons fra slagterierne kan vi takke jer kunder for, da vi har måttet referere til en del af jer med navn – og det gør det en del nemmere at komme igennem. Mødet med Tican var positivt, og der er oprettet kontakt til deres tekniske afdeling med henblik på at finde den rigtige måde at sende data imellem vores respektive systemer. Vores forventning er, at det samme vil være tilfældet efter mødet med Danish Crown. Præcis dato på, hvornår slagteriafregningerne bliver implementeret kan vi ikke give, men vi er tættere på, end vi har været længe.

Nu er print af So kort fra hjemmesiden til brug i stalden været igennem de sidste landmandshænder for at blive godkendt og er nu i gang med at blive gennemtestet af vores konsulenter inden de frigives på hjemmesiden. Print af So kort kommer til at ligge under So management og So journaler. Herefter kan man filtrere efter hvor soen er i sin cyklus, i det ønskede datointerval og afkrydse de so-kort man ønsker printet og afslutte med klikke på ”print so kort” ikonet. Herefter vil dit printervindue åbne automatisk og du kan klikke udskriv og alle so-kortene vil blive udskrevet. Vores erfaring her fra kontoret er, at Google Chrome fungerer bedst, men der kan også printes fra bl.a. Internet Explorer, og Firefox hvis man ønsker dette.

sokort

Vi kan ikke sige det nok, så her kommer den igen. Vi kan ikke lave et bedre program end de tilbagemeldinger med ønsker om udvikling samt ris og ros, vi får fra jer brugere så jo mere respons jo bedre program. Intet ønske er for stort eller småt til at blive noteret i vores interne bog med titlen ”udvikling og idéer fra kunderne”.

Tilmeld dig SKIOLDs nyhedsbrev
Nej tak
Tak for din tilmelding. Du skal bekræfte din e-mailadresse, før vi kan sende dig nyhedsbrevet. Tjek din e-mail, og følg vejledningen.
Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre og vil aldrig blive delt.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup