+45 99 89 88 87 skiold@skiold.com

 

De fleste kender det fra tv-pakkerne. 10.000 kanaler, men hvor mange ser du?
Sådan har det også været med landbrugs-apps. De kan utroligt mange ting, og FARMlog er glad for at være en del af et stærkt felt, men vi er også lidt bekymrede for, om branchen er ved at udvikle sig til en ”tv-pakke”- industri. Selvfølgelig ønsker FARMlog at tilbyde alt det, alle landmænd drømmer om, men folk er forskellige og forskellige landmænd har forskellige behov. Derfor gør vi nu op med tv-pakke modellen og indfører en mere tidssvarende design-filosofi.
FARMlog bliver gradvist redesignet således, at produktet grundlæggende kommer til at bestå af en række moduler. Tanken er, at i stedet for at købe en tv-pakke skal man hos os kunne købe præcis de funktioner, man har brug for. Hverken mere eller mindre. Vi sælger naturligvis stadig hele pakken, men vores ambition er at gøre jeres hverdag nemmere – på jeres præmisser.
Udover at gøre jeres hverdag nemmere, er der flere fordele forbundet med en modulbaseret app.
Vi beholder naturligvis den brugerflade, som kunderne kender og (ifølge vores seneste undersøgelse) er superbegejstrede for.

Vi gør det muligt at levere den ydelse, kunden har brug for til en lavere pris, fordi kunden ikke betaler for funktioner, han eller hun ikke bruger. Vi gør det nemmere at komme i gang.  At vælge en farm-management app er en stor beslutning og en investering. FARMlog er udviklet i stalden for at sikre naturlig arbejdsgange. Ved kun at tilvælge de moduler, som  du har brug for her og nu, sikrer vi, at opstarten bliver overskuelig.

 

FARMlog medicin er det første selvstændige modul, men der kommer selvfølgelig flere.

FARMlog medicin giver dig et overblik over din aktuelle medicinbehandling. Den holder styr på diagnoser og behandlinger og kan endda generere en kontrolrapport til dyrlægen.  På den måde kan landmanden koncentrere sig om det væsentlige og være tryg ved tanken om, at der er styr på medicinlageret, behandlingerne og kontrolrapporterne.

Tilmeld dig SKIOLDs nyhedsbrev
Nej tak
Tak for din tilmelding. Du skal bekræfte din e-mailadresse, før vi kan sende dig nyhedsbrevet. Tjek din e-mail, og følg vejledningen.
Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre og vil aldrig blive delt.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup