+45 99 89 88 87 skiold@skiold.com

Der var fra start høj stemning, da tre testere af FARMlog Svin mødtes for at dele deres erfaringer og komme med input til de sidste rettelser og tilpasninger inden den færdige version er klar til lancerering på Agromek 2016.

“Det er en god platform med mange muligheder, og det er fremtiden!” er Niels Erik Weggers reaktion da vi spørger ham, hvad han synes om FARMlog. Niels Erik producere 10.000 medicinfri slagtesvin årligt. “Det hjælper mig med logistik og med at lære min elev op, det er en stor hjælp i planlægningen”.

“Det er nemt, det er derfor vi er hoppet på” siger Dennis Kusk der står for slagtesvinbesætningen hos MB Landbrug. “Vi bruger det ekstrem meget til planlægningen, når vi flytter dyr imellem vores gårde” tilføjer Jakob Søgaard Buus som er kollega til Dennis. De har selv oprettet deres gårde i FARMlog på PC’en og synes det var lige så nemt som at bruge app’en, hvor de daglige registreringer foretages. MB landbrug producere 15.000 slagtesvin og har 500 søer fordelt på 4 gårde.

Da vi spørger om de vil anbefale FARMlog til deres kollegaer, bliver der uden tøven svaret “helt klart!”

FARMlog teamet takker for hjælpen fra testerne, som har bidraget til at gøre FARMlog endnu bedre og brugervenligt.

Tilmeld dig SKIOLDs nyhedsbrev
Nej tak
Tak for din tilmelding. Du skal bekræfte din e-mailadresse, før vi kan sende dig nyhedsbrevet. Tjek din e-mail, og følg vejledningen.
Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre og vil aldrig blive delt.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup