+45 99 89 88 87 skiold@skiold.com

Niels Erik Wegger driver to ejendomme og producerer årligt 10.000 medicinfrie grise og er netop overgået til FARMlog Svin som styresystem. Overgangen fra registreringer i papirlogbøger til digitale registreringer på appen har været ultra-nemt, siger Niels Erik Wegger. En af grundene til den nemme overgang har for Niels Erik været brugervenligheden og det faktum at det hele er bygget op på en simpel platform, som du hele tiden har ved hånden. Allerede på den korte tid Niels Erik har brugt FARMlog Svin i sin bedrift har han opnået store fordele: “Jeg sparer en masse tid på registreringer, fordi det hele bliver klaret med ganske få klik”. “Det er ikke længere nødvendigt, at holde styr på en masse lapper papir, hvilket også har givet færre bekymringer, fordi der ikke længere er registreringer, der risikerer at blive væk inden de bliver ført i logbogen”. Der er kort fra A til B med FARMlog Svin, Siger Niels Erik Wegger.

Udover Niels Erik Wegger er der en elev på bedriften, og i oplæringsprocessen har FARMlog Svin også bevist sit værd. “Kombinationen af diagnosebeskrivelse, billede af diagnosen eller hvad man skal kigge efter i stien, behandlingsanvisning og muligheden for at tilføje egne noter som f.eks. ekstra ikke-medicinske tiltag, jeg opererer med i min bedrift, er guld værd, når man skal lære folk op”, fortæller Niels Erik.

FARMlog Svin giver mig helt nye muligheder for driftoptimering, fordi jeg hele tiden har adgang til automatisk generede statistikker i realtid, siger Niels Erik. “Realtidsdata gør det også nemmere, at planlægge arbejdsopgaver fordi jeg hele tiden har et opdateret overblik over, hvor mange grise jeg har i de enkelte stalde og stier” slutter han.

Tilmeld dig SKIOLDs nyhedsbrev
Nej tak
Tak for din tilmelding. Du skal bekræfte din e-mailadresse, før vi kan sende dig nyhedsbrevet. Tjek din e-mail, og følg vejledningen.
Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre og vil aldrig blive delt.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup